torstai 23. toukokuuta 2013

Blogi metsän monimuotoisuudelle ja monikäytölle avattu!

Ekometsätalouden liiton uusin viestintämuoto on avaamassa ovensa.

 

Blogi tulee koostumaan kolumni muotoisista kirjoituksista, kannanotoista, mutta myös mielipidekirjoituksista. Sana on siis vapaa ja spekulaatiollekin jätetään tilaa. Tarjoamme samalla kaikille ekometsätaloudesta kiinnostuneille kanavan purkaa tuntoja, mutta emme nimimerkin takaa viereiseen puskaan huutelijoille. Mikäli rohkeus ei riitä omalla nimellä sanan paukattamiseen, niin ei kannata unelmoida julkisesta käsittelystä. Blogissa jokainen esiintyköön omalla nimellään. Ainoastaan omalla nimellä tehdyt kommentit ja kirjoitukset tullaan julkaisemaan.

Blogin tekstit eivät välttämättä aina edusta Ekometsätalouden liitto ry:n virallista linjaa. Siihen voit tutustua verkkosivuillamme www.ekometsataloudenliitto.fi ja Facebook sivullamme. Poikkeuksena ovat koko hallituksen allekirjoittamat kannanotot ja tiedotteet. Laitamme aina tekstin alkuun pienen vinkin puhutaanko virallisella suulla, niin lukijan ei tarvitse arpoa mitä ruudulla seisoo.

Kommentit eivät siis putkahda heti näkyviin ja matkaavat aluksi ylläpitäjän sitä varten perustamaan postilaatikkoon. Voit siis hyvin ottaa sitäkin kautta yhteyttä meihin, jos haluat pysyä piilossa uteliailta katseilta. Emme siis julkaise kuin julkaisua toivovien kommentit. Pyrimme kuitenkin vastaamaan mahdollisimman pian kysymyksiin, toiveisiin ja kritiikkiin. Muista siis aina jättää yhteystiedot, niin saat kysymyksiin vastauksen tai kriittisen sanasi kuuluviin.

Jos heräsi polttava tarve kirjoittaa ja tuoda asiasi muidenkin tietoon, niin ota yhteyttä (allekirjoituksessa on s-postiosoite). Blogissamme on tilaa vieraskynille tai näin nykyaikana vieraileville näppäimistön naputtajille!

Hyvää metsämieltä !

Mikko Sorjanen
sihteeri
Ekometsätalouden liitto ry
ekometsataloudenliitto-@-gmail.com

Ei kommentteja: